Otwarty przez: cichy 8 Marzec 2015 |
Gildie |
| Czy chciałbyś/chciałabyś oficjalne gildie na serwerze |
| Tak |
|
84% |
[ 16 ] |
| Nie |
|
15% |
[ 3 ] |
|
| Głosowań: 19 |
| Wszystkich Głosów: 19 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
SirAJ
SIR :3
|
Wysłany: 8 Marzec 2015 Gildie
|
|
|
Ostatnio coraz częście widać w offtopach że ludzie próbują tworzyć gildie (nie wszystkim to wychodzi), więc wpadłem na pomysł żeby niektórzy mogli zrobić na serwerze pokecraft oficjalne gildie. Taka gildia musiałaby mieć dobrą nazwe, skrót, podpis, zasady itd. Oczywiście nie każdy mógłby ją założyć. Taka osoba mogłaby być wybierana np. przez admina/moda/qm lub za pomocą jakiejś rekrutacji na forum lub/i kupić taki przywilej założenia gildii za ileś tam PP w sms shopie. Co by taka gildia dawała ? Naprzykład eventy pvp tylko dla gildii, wojny gildii, questy (mamy na serwerze custom npc to możnaby zrobić frakcje) itp. Żeby widzieć na serwerze kto do jakiej gildii należy można by zrobić "rangę" danej gildii z jej skrótem, dla przykładu: każdy członek gildii steel shaders miałby na chacie oprócz rangi gracza/vipa/lidera/itp. dodatkowo skrót gildii "[SS]"
Głównie chodzi mi w tym wszystkim o to żeby na serwerze było pare fajnych, dużych oficjalnych gildii.
Pomysł by SirAJ, & inni
Nie przypisuj mnie do twoich pomysłów :) H5~ |
_________________ вперед SS !
 |
| Ostatnio zmieniony przez HighFive 8 Marzec 2015, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Kiririn
Baaaka

|
Wysłany: 8 Marzec 2015
|
|
|
| Oficjalnych gildii nie będzie. Był to proponowane kilka razy i zawsze odrzucano pomysł. |
|
 |
Sheax

|
|
|
|
| Kiri ale czemu nie na sronie są oficjalne nawet kanały na ts mają =.= |
_________________ ~Nie ważne ile razy będę cie solił i tak będziesz popieprzony...
Wszystkie moje teksty i obrazki są sponsorowane przez firmę
Nick Steam:Szix♥
 |
|
|
|
 |
hamtarek
Lider Ghost;33

Wiek: 27 Dołączył: 24 Gru 2014 Posty: 208 Skąd: Tam gdzie nie ma cb
|
|
|
|
 |
Kiririn
Baaaka

|
|
|
|
| Sheax zwróć uwagę że gildie są praktycznie nieaktywne. Jest przynajmniej 5 a jakoś żadna niczego ne zorganizowała. Ledwie Steel Shaders niby siedzibę budują(niby bo nie wiem jak idą postępy). Nikt nigdy nie zajmuje się takimi rzeczami. |
|
 |
hamtarek
Lider Ghost;33

Wiek: 27 Dołączył: 24 Gru 2014 Posty: 208 Skąd: Tam gdzie nie ma cb
|
|
|
|
 |
cichy

|
|
|
|
Jestem przeciwny wszelkim gildiom. Do SteelShaders niesłusznie angażuje się też administracja, co sprawia wiele problemów i tym osobom i reszcie administracji. Ten serwer NIGDY nie miał mieć gildii i raczej ich mieć nie będzie - Kto chce ten niech sobie robi, i tak nic z tego nie wyjdzie :)
Więc nie, nie będzie czegoś takiego, a i tak każda ta "nieoficjalna gildia" nie zaangażuje sobą graczy na tyle, by to wyszło :P |
|
|
|
 |
|
|