Więc to jest mini ciekawosta i też dla początkujących cuś. Więc tak razem z Kagurem i krejzolem odkryliśmy fajne coś to była raczej walka. Walczyłem z Kagurem on wystawił podajże Electravire a ja zapomniałem :P Atakowałem ciosami trującymi 7 razy zadało mu HP później się leczyłem krejzol go uleczył i za 8 razem trucizna zabiła go na hita a miał Full hp. Dlaczego to? Tak jak w ludzik ciele jeżeli trucizna wejdzie w ciało i spleśnieje jak w danym momencie z pokemon, staje się bardziej zabucjcza i może się to skonczyć śmiercią. Ta taktyka działa dobrze na walki w turnieju czy z twardymi pokemonami wystarczu uzyć Poison Fang i za 8 razem zabije na hita z powodu spleś-
nienia myśle że się to przyda w np walkach o lidera fly bo crobat ma Poison Fanga itp...
O i jeżeli walniemy Recoverem to całkiem efekt trucizny minie ( Toxic ma to samo działanie tylko że on podajże za 10 razem :P )
przydało mi sie xD.
_________________ Sorki memorki ja nie gram jósz w pokemongi :3
Ale na poke tag ;ss Gram w osó uchihaha :*.
_________________ ,,Łza potrafi być sucha jak piasek pustyni, palić jak ogień, być zimna jak lód, sprawiając ból, ale potrafi także dać ukojenie i radość."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum