Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
|
Poradnik EV ;3 |
| Autor |
Wiadomość |
PokeMaster

Wiek: 111 Dołączył: 04 Sty 2014 Posty: 402 Skąd: Oni mają to pianino?
|
Wysłany: 22 Październik 2014 Poradnik EV ;3
|
|
|
#WielkiPowrót
____EV____
A więc zacznijmy tak: EV to punkty, które powiększają statystyki naszego pokemona. Na przykład 4 punkty EV ze Speeda, to jeden punkt Speeda. Ev najlepiej expić, gdy nasz pokemon ma mały level. Przy expieniu na wielu pokemonach, co najczęściej robicie, do waszego pokemona płynie wiele różnych punktów EV, zazwyczaj niepotrzebnych.
___OPASKI ,,POWER"___
Opaski ,,Power", to przedmioty które robią dwie rzeczy:
-Każdy punkt EV, który dostanie nasz pokemon, przemienia się w inny punkt EV, w zależności od rodzaju opaski. Np. Power Bracer - EV do Ataku.
-Każdy JEDEN punkt EV przemienia się w JEDEN punkt statystyk. Na przykład przy Power Anklet z każdego pokemona dostaniemy jeden punkt speeda.
To już wszystko co musicie wiedzieć. Myślę, że ten krótki, ale pełny poradnik wam się spodoba, ponieważ napracowałem się. Miłego dnia,
~Poke |
|
 |
patrykozaur123

|
Wysłany: 29 Październik 2014
|
|
|
| Jest wiele innych opasek i dobrze by było jak byś wszystkie napisał |
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
"Jestem tym silniejszy im silniejszy jest mój oponent. Nigdy się nie zmęczę, więc nie mogę zostać pokonany." ~Kisame Hoshigaki
"Jeśli kogoś zabijasz, ktoś inny przyjdzie, by zabić ciebie… Nienawiść to niekończący się łańcuch. Wojna to obosieczny miecz, który przynosi krzywdę, cierpienie i śmierć obydwu stronom.” ~Nagato (Pain)
„Wiesz jak się gra w szachy… czasami trzeba poświęcić jakąś figurę!” ~Orochimaru
 |
|
|
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
Wysłany: 11 Listopad 2014
|
|
|
| Poke i zes sie nadal nie zmienil. Nie dobijaj wszystkich i rob cos oryginalnego, zreszta masz gazyliard poradnikow o EV. Wstyd. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|