Zamknięty przez: admin 13 Październik 2014 |
Liderzy Sal |
| Autor |
Wiadomość |
mycios
RaxaHax

|
Wysłany: 10 Październik 2014 Liderzy Sal
|
|
|
| Nie wiem czy już jest o tym jakiś temat, ale chciałabym zgłosić o powrót vipów dla liderów. Już nawet nie chodzi o tpa na expowiska czy też inne zalety vipa, ale np jestem liderem poison i wchodzę by zrobić walki o odznakę. Wchodzę a tu patrze że serwer jest pełny i żeby wejść muszę kupić vipa. Liderzy to też ludzie i nie zawsze mają czas na walki, a nie chce by potem było że nie robię walk o odznakę. Wiem że w porównaniu do innych dość rzadko robię te walki, ale ja też mam życie prywatne, jak to komuś nie pasuje mogę odejść. Chciałabym żeby ponownie doszły vipy dla liderów lub coś żeby ten lider mógł zawsze wejść nie ważne ile osób jest na serwie. Poza tym czym więcej osób jest, tym więcej osób dostanie odznakę. Dziękuje za poświęcenie czasu na przeczytanie postu. |
|
|
|
 |
adiii132
Adiii

|
Wysłany: 10 Październik 2014
|
|
|
Mi tak szczerze jest to obojętne. Ciesze się, że chociaż jest taka komenda jak/setsala. W każdym razie podpisuje się pod tematem.
Z poważaniem, adi |
_________________ "The black rose shall bloom once more"
 |
| Ostatnio zmieniony przez adiii132 10 Październik 2014, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
AmnesiaHaze
Lider Sali Fighting

|
|
|
|
| Podpisuje się pod tym :D Ponieważ koleżanka ma racje i moje kolejne argumenty są zbędne. |
_________________ Wszystkie moje teksty i obrazki są sponsorowane przez firmę
 |
|
|
|
 |
Krukx12
Były Lider.

|
|
|
|
Zacznijmy po kolei, temat powinien być w "wasze sugestie" a nie "skargi" ._. .Wtedy liderzy grali by tylko dla free vip'a a nie dla walk. Po 3, na serverze jest 666 slotów, więc nie mów mi, że server jest pełny to tyle z mojej strony...
Kruk |
_________________ ..Bo człowiek zapomina, że pieniądze to tylko waluta... ~ Kruk. |
|
|
|
 |
wiki123
Nah

|
|
|
|
Kruk to 666 slotów jest dla vipów, dla graczy jest chyba 180, czy coś takiego, nie pamiętam.
Ja osobiście popieram ten pomysł, ponieważ lider też powinien mieć jakieś wynagrodzenie. |
|
|
|
 |
Rolus

|
|
|
|
Kruk zauważ że jak robisz walki to musisz pisać na chacie kilka razy żeby ludzie to widzieli, a najlepiej jak to jest napisane na kolorowo, wtedy każdy to widzi.
Jak dla mnie tutaj nie chodzi o przywrócenie VIPA, sama komenda /me by mogła być.
Jestem za przywróceniem vipa albo dodaniem komendy /me dla lidera. |
_________________ 13.01.2015 - 17.04.2015 |
| Ostatnio zmieniony przez Rolus 10 Październik 2014, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
SirAJ
SIR :3
|
Wysłany: 11 Październik 2014
|
|
|
| Popieram twórczynię posta i że ogłaszanie walk na kolorowo się bardzo przydaje + dodam że większość liderów gra tylko dlatego że dostają darmowego vipa, bo kto by wchodził prawie codziennie na serwer i męczyć robieniem walk gdyby nic z tego nie miał ? Na przykład ja gram głównie dlatego żeby budować wielkie budowle i eventy na survivalu z H5 i innymi, a raczej trudno jest coś zbudować z kimś bez /tpa i /home. |
|
|
|
 |
Krukx12
Były Lider.

|
|
|
|
Popieram komende /me bo to przecież pomaga w ogłoszeniu walk, co do wynagrodzenia.Dla mnie np wynagrodzeniem jest to, że jestem najlepszą osobą na servie ogarniającą dany typ i mi to wystarcza.Wiki zadziwiłaś mnie nie wiedziałem o tym przyznam O.o
Kruk |
_________________ ..Bo człowiek zapomina, że pieniądze to tylko waluta... ~ Kruk. |
|
|
|
 |
Devolay [Usunięty]
|
|
|
|
| Popieram przywrócenie vip'a powinien być wynagrodzeniem za robienie walk ... |
|
|
|
 |
Bezim
Smocza Niańka

Wiek: 24 Dołączył: 18 Sie 2014 Posty: 100 Skąd: Z brzucha ;)
|
|
|
|
Po 1 wynagrodzeniem lidera powinna być satysfakcja i odznaki za free
Po 2 a co do samej komendy /me komenda /me nie ma sensu jak nie można pisać kolorowo czerwony itd a dodanie tej komendy to już prawie vip za free.
Po 3 na walkach większość ludzi ma 40 lvl poków więc....
Po 4 proponuje żeby w sms shopie punkty były tańsze i można było wybrać ilość np. 10pkt.=60gr. pisze sobie chce 200pkt. i place mniej nie mam niepotrzebnych punktów itd.
|
_________________ Ej Graczu
Wspaniały Widok
Na Nic Ciekawego
:P
Pozdro Bezim |
|
|
|
 |
Devolay [Usunięty]
|
|
|
|
| Bezim satysfakcja z czego ? bo nie rozumiem ... odznaki za free dostaje je do rozdania a nie zachowuje dla siebie ;) |
|
|
|
 |
madzia_x3

|
|
|
|
Popieram. :p
Też lubię budować, tak jak Sir i trudno jest cokolwiek zrobić bez komendy /tpa i /home ;-; |
_________________ Były lider electric.
 |
|
|
|
 |
Bezim
Smocza Niańka

Wiek: 24 Dołączył: 18 Sie 2014 Posty: 100 Skąd: Z brzucha ;)
|
|
|
|
devo tak se tylko posty nabijam i staram sie byc mondry |
_________________ Ej Graczu
Wspaniały Widok
Na Nic Ciekawego
:P
Pozdro Bezim |
|
|
|
 |
Slavica2341
Psychiczny Opiekun

|
|
|
|
| Bezim ty już jest ''mondrym'', ale nie będziesz mądrym. |
|
|
|
 |
mycios
RaxaHax

|
|
|
|
Wstawiam to jakby ktoś nie wierzył (to już 2 raz w ciągu 2 dni)
Bez nazwy.png
|
 |
| Plik ściągnięto 56 raz(y) 53.17 KB |
|
|
|
|
 |
|
|