Zamknięty przez: admin 2 Październik 2014 |
załamię się normalnie... |
| Autor |
Wiadomość |
SirAJ
SIR :3
|
Wysłany: 1 Październik 2014 załamię się normalnie...
|
|
|
Od soboty nie było mnie z pewnego powodu więc dopiero dziś udało mi się wejść na laptopa. Wchodzę na pokecraft, patrzę - nowa wersja - wchodzę na serwer, a tu co ? Brak moich poków w teamie, cały pc PUSTY, cały ekwipunek PUSTY, jedyny pok jakiego mam to torchic nie wiadomo skąd na 5 lvlu. Co mam teraz robić ? Zaczynać wszystko od zera ? Nie mam nawet teraz poków żeby zrobić walki o odznakę. Czemu zawsze to mi sie takie coś przytrafia ;-; ? Jeśli da się coś z tym zrobić, naprawić to jakoś to proszę administrację o pomoc w tym problemie.
P.S. Działki i wszystkie itemy z działek NIE zniknęły |
| Ostatnio zmieniony przez SirAJ 1 Październik 2014, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
BaT69

|
Wysłany: 1 Październik 2014
|
|
|
| Zobacz, czy się nie pomyliłeś wpisując nick( zwróć uwagę na duże litery). |
_________________ The biggest coward of a man is to awaken the love of the woman, without intention of loving her. |
|
|
|
 |
maple
Fa-fro-ki

Wiek: 23 Dołączył: 06 Maj 2014 Posty: 162 Skąd: MaploLand
|
Wysłany: 1 Październik 2014 nie tylko tobie
|
|
|
| mi też sie tak przytrafiło mój gliscor 100lv z niewiadomych przyczyn spadł do 41lv |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
|
|
|
 |
BaT69

|
Wysłany: 1 Październik 2014 Re: nie tylko tobie
|
|
|
| maple napisał/a: | | mi też sie tak przytrafiło mój gliscor 100lv z niewiadomych przyczyn spadł do 41lv |
To znaczy, że go cofnęło do stanu sprzed x godzin. To nie to samo, co się stało u SirAj'a. |
_________________ The biggest coward of a man is to awaken the love of the woman, without intention of loving her. |
|
|
|
 |
SirAJ
SIR :3
|
|
|
|
| Nick był poprawny, wpisałem go znowu taki sam jak zawsze "SirAJ" (duże S, małe i, małe r, duże A, duże J) i nic. Dalej nie mam żadnego poka oprócz torchica i puste eq. |
_________________ вперед SS !
 |
|
|
|
 |
Krukx12
Były Lider.

|
|
|
|
| vFred miał podobnie napisał do Zycza a ten magicznie to naprawił :) może to ten sam problem |
_________________ ..Bo człowiek zapomina, że pieniądze to tylko waluta... ~ Kruk. |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
|
|
|
 |
|